Două Marii ale neamului (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Autoarea articolului își împărtășește experiența în organizarea expoziției „Două Marii ale Neamului”. Expoziția cuprinde peste 90 de cărți, periodice, CD-uri, DVD-uri, discuri de vinil, documente despre viața și opera celebrelor cântărețe de operă Maria Bieșu și Maria Cebotari. Femeile de renume au contribuit la dezvoltarea culturală și spirituală a țării noastre.