Frații Grimm (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Bibliotecile nu erau întotdeauna ocupate de profesioniști. Pe vremuri, munca bibliotecarilor era preluată de scriitori, filozofi și oameni de știință. În ajunul Zilei Bibliotecarului, ne amintim de oameni care au fost simboluri ale culturii, puterii creative, legende vii și bibliotecari!