Comunicarea în bibliotecă (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Autorul descrie procesul de comunicare eficientă în biblioteci, cerințele comunicării interpersonale cu colegii și studenții. Parteneriatul dintre utilizatori și bibliotecari este asigurat de directorul bibliotecii, pentru a-i determina să se înțeleagă reciproc, să acționeze împreună, să comunice permanent.