Lecturile profesionale și nonprofesionale ale bibliotecarilor (Confluenţe Bibliologice, 2025)
În acest articol sunt prezentate rezultatele sondajului efectuat asupra lecturilor profesionale și neprofesionale a bibliotecarilor, desfășurat în perioada 5-10 februarie a anului curent în cadrul BȘ USARB.