Donatori și donații (ianuarie-iunie, 2015) (Confluenţe Bibliologice, 2015)
Colecțiile Bibliotecii Științifice sunt aprovizionate cu donații anuale, care constituie aproximativ 92% din totalul achizițiilor. Articolul prezintă cele mai impresionante donații, integrate în primele șase luni ale anului 2015. Cei mai reprezentativi donatori sunt: ​​Thomas Wilhelmi, Alexandru Budișteanu, Vitalie Josanu, Mihaela Mocanu, Larisa SadoveI, Adrian Grozavu, Radu Ciuceanu, Gheorghe Popa, Valentina Prițcan, Ion Gagim, Oxana Chira, ș.a.