Lansarea cărţii „Sub patru regimuri pe toate continentele” de Alexandru Budişteanu sau Cronica unei generaţii (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Autorul propune publicarea unui volum retrospectiv de memorii „Sub patru regimuri pe toate continentele”, scris de Dr. Arh. Alexandru Budișteanu, membru al Consiliului Științific al Institutului Național pentru Studiul Totalitarismului (INST) al Academiei Române, Președinte Emerit al Uniunii Internaționale Anglofone din România (ESU), decorat cu titlul de „Doctor Honoris Causa” al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Republica Moldova, cu titlul de Ofițer al Ordinului Serviciului Credincios al României (OFS), Președinte al Fundației Culturale „Alexandru Budișteanu”. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Științifică USARB. Cartea redă o istorie fascinantă a lumii elevilor de liceu din Bălți, care au trăit o viață marcată de diverse evenimente din secolele XX și XXI, devenind un intelectual valoros, un model pentru tinerii de astăzi, inclusiv elevi, profesori, bibliotecari și alți invitați care vor păstra în amintire acest ceas de patriotism și mare dragoste pentru Liceul Alma Mater „Ion Creangă” din Bălți.