Biblioteca universitară în anul de învăţămînt 2014 -2015 (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Centrul managerial oferă o sinteză a activității Bibliotecii Universitare într-un an de învățământ, subliniind locul și rolul unei astfel de subdiviziuni în cadrul instituției. De la acțiuni concrete pentru dezvoltarea colecțiilor de resurse informaționale, servicii tradiționale și electronice, până la implicații vizibile în cercetarea științifică și publicarea de lucrări care contribuie la creșterea și promovarea patrimoniului național.