Conştiinţă a iminentului sfîrşit: Magda Isanos – 100 de ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2015)
În 2016 se împlinesc 100 de ani de la nașterea Magdei Isanos, avocată, romancieră, poetă și publicistă româncă. Autoarea propune în articol o scurtă biografie legată de activitatea literară a poetei, romancierei și jurnalistei. De asemenea, prezintă lucrările Magdei Isanos din colecțiile Bibliotecii Științifice USARB.