Bibliomesager, iulie - decembrie 2015 (Confluenţe Bibliologice, 2015)
Articolul dat reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB iulie-decembrie anului 2015.