Colecţia de publicaţii periodice rare a BŞ USARB (III) reviste ştiinţiﬁce din domeniul religiei şi teologiei (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Biblioteca Științifică păstrează o rară colecție de periodice teologice, morale și religioase, donate în mare parte de la Vasile Ioan Nicorici, locuitorul mun. Balti. Donația însumează 750 de documente în 694 de titluri, inclusiv 86 de periodice în 8 titluri. Prin această lucrare ne-am propus să realizăm o descriere a periodicelor religioase și teologice, care are o mare valoare științifică atât pentru studenți și profesori, cât și pentru diverși cercetători.