Unele aspecte privind activitatea Societăţii Frăţimea profesorilor de religie din Basarabia (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Frăţimea Societatea Profesorilor de Religie din Basarabia a fost înființată în anul 1910 la Chișinău. Scopul Casei Preoţimii: unirea tuturor profesorilor de religie din școlile secundare și medii pentru a se ajuta reciproc în îndeplinirea îndatoririlor sale de către Biserică și Școală.