Competenţa informaţională a specialistului prin prisma proiectelor internaţionale (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Evoluția societății contemporane necesită noi abilități pentru utilizator și bibliotecar. Proiectele internaționale aplicate în Republica Moldova vor facilita dezvoltarea abilităților utilizatorilor de biblioteci, în special cursurile de alfabetizare informațională, și bibliotecarii implicați în sesiuni de formare, formare abilități informaționale etc.