Lansarea Proiectului Săptămîna Educaţiei Deschise (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul prezintă inaugurarea Săptămânii Educației Deschise 2016 la Biblioteca Științifică USARB. Săptămâna Educației Deschise este o sărbătoare a mișcării globale pentru educație deschisă. Cu această ocazie, Biblioteca Științifică a susținut mai multe evenimente: prezentări, comunicări, workshopuri, lunarul Licențiatului, masterandului,  doctorandului care a evidențiat importanța Săptămânii Educației Deschise.