Bibliotecarii universitari bălțeni consolidează capacităţile instituţionale (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Biblioteca Științifică a Universității de Stat Alecu Russo Bălți va crea noi condiții și servicii infobibliotecare pentru membrii comunității universitare prin participarea acestora la proiectul internațional ERASMUS + consolidarea capacităților în învățământul superior - Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior (CBNE) - Rețeaua de biblioteci - Servicii de sprijin: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus (2015 -2018) împreună cu bibliotecile Academiei Armenia și Belarus din Bibliotecile Academice din Armenia, Belarus şi Biblioteca Academiei de Administrație Publică din Moldova.