Modernitatea şi actualitatea tehnologiilor pedagogice alternative (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul descrie expoziția intitulată „Profesorul și pedagogile alternative” vernisată în sala de lectură NR.3 a Bibliotecii Științifice a USARB „Științe psihopedagogice, naturale, reale. Arte”. Scopul a fost de a populariza colecția bibliotecii și de a informa utilizatorii cu cele mai recente și necesare lucrări de științe pedagogice, inclusiv pedagogii alternative.