Valoroşi instrumentişti români (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul este ca un album de familie care acoperă cronologia vieții și activitatea creativă a multor viori celebri și instrumentiști români valoroși. Este o lectie de amintire si amintire a celor care au fost si sunt rapsozi romanesti de muzica.