Câștigătorul Premiului Nobel pentru Literatură 2016. Bob Dylan (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul se referă la viața și creația lui Bob Dylan, cântăreț, pictor, scriitor și compozitor. Premiul Nobel pentru literatură 2016 a fost acordat muzicianului Bob Dylan pentru crearea de noi expresii poetice în cadrul marelui cântec american. Influența sa asupra muzicii contemporane este profundă și este sursa de inspirație a multor cărți.