Vasile Alecsandri și V. A. Urechia (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul prezintă aniversarea a 195 de ani de naștere a lui Vasile Alecsandri și ideea lui V. A. Urechia de a realiza un bust dedicat poetului care s-a născut la Bacău.