Seminarul Profesional al membrilor Filialei Biblioteci de Învăţământ din NORD (BIN) ABRM (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Autorii îcomunică despre organizarea seminarului profesional al membrilor Filialei  Bibliotecilor de Învățământ de Nord la care au participat 56 de bibliotecari școlari, colegii și şcoli profesionale, specialiști-responsabili de activitățile acestor biblioteci din Nordul Moldovei, bibliotecari universitari. Organizatorii seminarului au fost: Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, Asociaţia Bibliotecilor din Moldova, Filiala Bibliotecilor de Învăţământ de Nord (BIN), Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat Alecu Russo Bălţi, Centrul Biblioteconomic.