Vedere scientometrică a cercetătorilor universitari din Bălţi (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Scientometria este un instrument util pentru cernerea valorilor și conectarea cu valorile europene în ceea ce privește cercetarea științifică de bază. Studiul de scientometrie asupra cercetătorilor universitari din Bălţi demonstrează valoarea contribuţiilor ştiinţifice ale acestora.