Serviciul Dezvoltarea colecţiilor. Catalogare. Indexare. Prezentare (Confluenţe Bibliologice, 2016)
În articol sunt specificate activitățile de bază ale Serviciului de Dezvoltare a Colecțiilor. Catalogare. Indexare, inclusiv baze de date, programe aplicate utilizate în bibliotecă.