Proiectul LNSS - Erasmus + : realizări și impact (Confluenţe Bibliologice, 2016)
În acest articol autorul prezintă Proiectul Internațional aplicat în BS USARB: LNSS-Erasmus+. Oferă reﬂectarea scopurilor, obiectivelor și crearea echipei de proiect de lucru. În cadrul proiectului sunt prezentate tot felul de activități și traininguri.