Bibliomesager iulie - decembrie 2016 (Confluenţe Bibliologice, 2016)
Articolul dat reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB în prima jumatate anului 2016.