Publicaţii periodice în limba franceză: ediţii rare şi bibliofile (Confluenţe Bibliologice, 2024)
Studiul de faţă reprezintă o sinteză a cercetărilor publicaţiilor periodice franceze păstrate în Colecţia de Documente Rare a BŞ USARB care cuprind material extrem de bogat şi valoros pentru dezvoltarea unei activităţi însemnate în rândul studenţilor, profesorilor pe linia cercetării şi cunoaşterii universale, ce merită cercetată.