Donatorii și donaţiile Bibliotecii în anul 2016 (Confluenţe Bibliologice, 2017)
În articol sunt prezentate cele mai reprezentative donații primite de Biblioteca Științifică USARB de la cadrele didactice, studenții USARB, instituții, biblioteci, alte persoane private. Pe parcursul anului 2016, Biblioteca Științifică USARB și-a completat colecțiile din diverse domenii ale științei precum filozofie, drept, istorie, limbă, literatură, artă, arhitectură, ficțiune etc. Publicațiile sunt în limbile română, rusă, engleză, franceză și germană. , devenind un suport didactic util pentru personalul academic, masteranzii și utilizatorii instituției.