Lingura românească cu simboluri milenare (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Arta populară merită să fie descoperită, adunată și păstrată din generații în generații. Autorul descrie 19 tipuri de linguri de lemn realizate de meșterul popular Marian Viorel din Fălticeni. Aceste linguri au o semnificație milenară și reprezintă diferite simboluri: Simbolul Solar, Cocoșul, Cercul Vieții, Vulturul, Bufnița, Șarpele, Simbolul Fericirii etc.