Limba engleză pentru scopuri specifice (ESP): training în cadrul Proiectului LNSS. Programul Erasmus+ (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Autorul descrie Trainingul Limba Engleză pentru scopuri specifice (ESP) desfăşurat la Biblioteca Ştiinţifică USARB în cadrul Proiectului  Library Network Support Services (LNSS): modernizing libraries in Armenia, Moldova and Belarus through library staff development and reforming library services, Programul Erasmus+.