Politica de Dezvoltarea a Colecţiilor de bibliotecă. Trainingul Modulul – Pilot nr. 8 (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Autorul raportează despre instruirea pe Modulul Pilot Nr. 8 „Politica de dezvoltare a colecțiilor bibliotecii" pentru personalul bibliotecii. Instruirea a avut loc la Biblioteca Științifică USARB în cadrul Proiectului ERASMUS+ LNSS „Servicii de sprijin pentru rețeaua de biblioteci: Modernizarea bibliotecilor în Armenia, Moldova și Belarus prin Dezvoltarea Personalului Bibliotecii și Reformarea Serviciilor Bibliotecii". La formare au participat universitățile partenere europene, dr. Angela Repanovici, profesor universitar, Universitatea „Transilvania”, Brașov, România, și dr. Manolis Koukourakis, Directorul Bibliotecii de Universitatea din Creta.