Oamenii de calitate produc o instituție de calitate… (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Mesajul directorului general al Bibliotecii Naţionale a Republicii Moldova pentru Reuniunea Colloquia Bibliothecariorum, Bălţi, 23 februarie 2017.