Nouă plus unu: (ciclul poetic „Al cincilea element” În comparație cu poemul „arta s-a epuizat - și acesta este un semn de necaz...” de Alexander Semenovich Kushner) (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Acest articol tratează cercul liric al lui Kushner ”Al cincilea element” și poemul său “arta s-a epuizat…”. Comparația ne arată stoicismul, optimismul lui Kushner, viziunea sa poetică asupra lumii și diferența pe care autorul o vede între viața spirituală din secolele 20 și 21.