Omul şi artistul în căutarea identității. Victor Ciutac, actor – 80 de ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2017)
În articol sunt redate secvenţe din viaţa şi activitatea teatrală şi cinematografică a marelui artist Victor Ciutac, către aniversarea căruia a fost elaborată expoziţia on-line „Aş vrea să am şi eu un nume, o adresă...” Victor Ciutac - 80 de ani de la naştere (12 ianuarie 1938 – 18 ianuarie 2009).