Publicații periodice din domeniul istoriei: studiu şi popularizare (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Acest articol se referă la publicaţiile periodice din domeniul istoriei, deţinute în Colecţia specială de Documente Rare. Articolul realizează  o sinteză a fiecărei reviste .