Webometrics: indici clasament (Confluenţe Bibliologice, 2017)
Evaluarea calitativă a rezultatelor cercetării științifice prin intermediul indicatorilor și instrumentelor IT este o problemă foarte actuală și discutabilă în mediul academic. Cercetarea prezintă analiza indicatorilor webometrici și metodologia de clasare Webometrics, în special Ranking Web of Repositories, din perspectiva dezvoltării ulterioare a IR SUMPh ținând cont de cele mai bune practici mondiale. Există câteva recomandări cu privire la dezvoltarea IR pentru a participa la acest clasament.