Utilizarea serviciilor electronice oferite în Biblioteca Ştiinţifică USARB: Studiu de caz (Confluenţe Bibliologice, 2021)
În articol sunt redate rezultatele cercetării eficienţei asigurării accesului la informaţie de către Biblioteca Ştiinţifică USARB pentru utilizatorii săi în timpul pandemiei COVID - 19 şi identificată opinia utilizatorilor vizavi de asigurarea accesului la informaţie în BŞ USARB în perioadă de criză pandemică. Sunt analizate răpunsurile utilizatorilorla la întrebările din sondajul de opinie online „Accesul la informaţie a utilizatorilor BŞ USARB în perioada de criză pandemică”.