Ada Zevin – 100 de ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În articol este descrisă expoziţia aniversară, consacrată artistului plastic şi criticului de artă Ada Zevin şi vernisată în sala de lectură „Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte” a Bibliotecii Ştiinţifice USARB