Colecţia de publicaţii periodice rare BŞ USARB: Magazin Istoric - revistă de cultură istorică din România (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Acest articol prezintă informaţii despre Revista Magazin Istoric, care apare neîntrerupt din anul 1967. Revista Magazin Istoric conține articole și imagini despre istoria românilor și istoria universală, iar pe ultima pagină un scurt sumar în limbile engleză și rusă.