Regina Maria a României (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În Anul Centenarului Marii Uniri din 1918, Romfilatelia onorează memoria Reginei Maria introducând în circulație editarea mărcilor poștale, 80 de ani de la trecerea în eternitate a Reginei Maria”.