Bibliotecari – formare profesională continuă în Proiectul TEACH ME (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În perioada 11 septembrie – 30 octombrie, 10 bibliotecari alături de 60 de profesori universitari au beneficiat de cursurile de pedagogie inovatoare la cursul Bazele culturii informaționale, desfășurate în cadrul proiectului TEACH ME.