Cursuri on-line – oportunitate oferită de Research4Life (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În perioada 10-21 septembrie 2018 au fost promovate cursurile on-line „AGORA On-line Course : Fundamentals of Information Literacy and Access to Global On-line Research in Agriculture”, organizate de către Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a Organizației Națiunilor Unite (ONU), în colaborare cu RUFORUM (Research4Life). La cursuri au participat peste 1500 de audienţi din circa 100 de ţări, printre care şi un reprezentant de la Biblioteca Ştiinţifică USARB.