Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Obiectivul 5 : Egalitate de gen și șanse egale (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Articolul este o prezentare bibliografică a expoziţiei „Educaţia de gen – o şansă pentru schimbare”, care a fost vernisată în sala de lectură „Ştiinţe psihopedagogice, naturii, reale. Arte” a Bibliotecii Ştiinţifice USARB. Sunt prezentate selectiv documentele din colecțiile bibliotecii ce conțin informații privind legislația, politici, documente în domeniul asigurării și funcționării politicilor de egalitate de gen.