Libertatea de a ﬁ tu însuţi: Erich Kästner, scriitor german (1899 - 1974) – 120 de ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Acest articol conține informații despre viața și opera scriitorului german Erich Kästner, laureat al Premiului Hans Christian Andersen (23.02.1899 - 29.07.1974), cunoscut în multe țări ale lumii nu numai prin poezii, eseuri, romane și piese de teatru, scrise pentru maturi dar şi de copii, sunt prezentate Universitatea de Stat "Alecu Russo" Bălţi.