„O făclie nestinsă a teatrului” – Domnica Darienco (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Articolul descrie expoziția aniversară dedicată actriței de teatru și film Domnica Darienco. Expoziția a fost inaugurată în Sala de lectură Ştiinţe psihopedagogice, reale şi ale naturii. Arte  a Bibliotecii Științifice USARB.