К 175-летию Н. А. Римского-Корсакова: Из Фондов Научной Библиотеки Бельцкого Университета им. Алеку Руссо (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Această lucrare este dedicată celei de-a 175-a aniversări a celebrului compozitor rus N. A. Rimsky-Korsakov. Autorii acestui articol aduc un omagiu percepției moderne asupra muzicii Rimski-Korsakov prin trei opere („Sadko”, ,,Snegurochka”, ,,Legenda orașului invizibil Kitezh”) și cărți despre viața și activitatea sa ca compozitor. Colecția N.A.Rimsky-Korsakov este disponibilă în Biblioteca Ştiințifică USARB.