Nuduri în pictura românească (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Romﬁlatelia pune în circulație pe 15 februarie 2019 emisiunea de mărci poștale intitulată Nudurile în pictura românească, care ilustrează cele mai apreciate lucrări de acest gen aparținând pictorului Nicolae Grigorescu. Pictura românească datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea prin Gh. Asachi, Ion Negulici, C. Daniel Rosenthal, C. Lecca, Mişu Popp, G. Tattarescu şi Theodor Aman, care au pregătit terenul pentru afirmarea lui N. Grigorescu. Pentru valoarea picturilor, N. Grigorescu a fost primul artist plastic care a devenit membru al Academiei Române.