Festivalul Internațional al Cărții „AXIS LIBRI” (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Autorul prezintă informații de la Festivalul Internațional de Carte „AXIS LIBRI” inițiat și organizat de Asociația  Biblioteca Publică Judeţeană „V.A. Urechia", Galaţi, România. Ediția a XI-a din 5-9 iunie 2019 a fost dedicată Anului Cărții în România și evenimentul a avut loc pe Aleea Axei Libri, unde au fost amplasate 40 de case mobile, care au găzduit cărțile editurilor românești și străine.