Spirit neoromantic : Victor Eftimiu (1889-1972) – 130 ani de la naştere (Confluenţe Bibliologice, 2019)
În articolul sunt trecute în revistă momente esențialele legate de activitatea literară a lui Victor Eftimiu, scriitorul și traducătorul român de origine megleno-română, dramaturgul, eseistul, autor de citate. Se subliniază imaginea autorului în comunitatea literară. Munca sa este reflectată în colecția Biblioteca Științifică USARB.