Cecilia Cuțescu – Storck (1879 – 1969) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Emisiunea de timbre poștale „Cecilia Cutescu-Storck 140 de ani de la naștere”, pe care Romﬁlatelia a introdus-o în circulație pe 14 martie 2019 este dedicată sărbătoririi vieții și personalității primei femei profesor de arte decorative din România, remarcată și ca prima femeie profesoară la o Universitatea de Stat de Artă din Europa. Ea a lăsat o moștenire artistică remarcabilă.