Bibliotecarii în acţiune pentru educaţia mediatică (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Lucrarea tratează formarea în educația media, proiect organizat de Irex Europa, a bibliotecarilor din toate localitățile Republicii Moldova. Stagiarii au fost inițiați cu multe noțiuni de alfabetizare media, fiind îndrumați să gândească critic atunci când analizează informații, indiferent dacă informația provine din spațiul online sau provine din alte surse media.