Dimensiunea ştiinţiﬁcă a Revistei de Psihologie (1955-2018) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Studiul își propune să ofere o privire de ansamblu asupra Revistei de Psihologie, editată de Academia Română din 1955 până în prezent. Revista este disponibilă pentru consultare la Biblioteca Catedrei de Psihologie, la Biblioteca Academiei Române, la alte biblioteci, precum și în biblioteci electronice și baze de date internaționale accesibile online. De asemenea, revista de Psihologie poate fi consultată la BŞ USARB din 1956.