Dezvoltarea colecţiilor Bibliotecii Ştiinţiﬁce USARB în anii 2010-2017 (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Acest articol discută despre importanța construirii colecțiilor și valoarea funcției de informare și documentare a bibliotecii universitare. Biblioteca fiind singura structură academică care oferă utilizatorilor acces la informații utile pe diverse medii de informare: tipărite și electronice.